65G دقيق
معلقة سكر
ربع معلقة صغيرةملح
ربع معلقة بكينج بودرمعلقة سكر
ربع معلقة صغيرةملح
100G الحليب،
2 .موز
زيت للقلي
شربات او قطر
مسحوق السكر البودر
اولا نخلط الدقيق والبكينج بودر ووالملح والسكر ثم نضيف الحليب البارد ونضع الخليط فى التلاجة لمدة ساعتين
ثم نخرجة من التلاجة ونخلطة مرة اخرى ونقطع الموز ونضعة فى الخليط ويقلى فى زيت غزيرثم نضع علية القليل من الشربات ونرشه بالسكر البودر ( يمكن استبدال الموز بالتفاح او اي نوع فاكهه )
المصدر: dailydelicious.